perlen

Interiørkonsept

Velg interiørstilen som passer deg!

Vi har gjort det enkelt for deg å velge din egen stil. I Perlen kan du velge mellom tre ulike interiørkonsepter for ditt nye hjem, som standard leveranse. Stilretningene er utarbeidet av prosjektets interiørarkitekt og omfatter nøye sammensatte veggfarger, fliser, farge på kjøkken- og baderomsmøbler og andre detaljer. De tre stilretningene heter «Klassisk eleganse», «Nordisk natur» og «Urban livsstil» - valget er ditt!

Nordisk Natur

Med Nordisk Natur vil vi skape en sval og rolig atmosfære der farger, naturlige materialer og klassisk design er med på å underbygge den nordiske stilen. Vi har valgt et vakkert eikegulv og lyse vegger som går over i det grågrønne. Kjøkkeninnredningen er i en lys dempet grønnfarge i kombinasjon med overskap i eikefiner. Stilen videreføres på badet med matte fliser i storformat i en lys sandfarge på gulv og vegg. Samme stilrene innredning som på kjøkken med heldekkende vask og detaljer i krom. Med grønne planter, kunst og dempede farger oppleves leiligheten som moderne og hyggelig.

Klassisk Eleganse

Dette interiørkonseptet har et vakkert hvitpigmentert eikegulv i samspill med varme veggfarger i beige toner. Kjøkkeninnredningen er stilren med slette fronter. Benkeplaten er lys sandstenfarget som gir et klassisk og delikat uttrykk. Stilen videreføres inn på badet med matte fliser i storformat, lyst sandfarget gulv og en mørkere beige farge på vegg. Baderomsinnredningen har de samme slette frontene som på kjøkkenet med heldekkende vask og detaljer i krom. Klassisk Eleganse har en monokrom fargepalett som gir hjemmet et tidløst og klassisk uttrykk der materialer som ull, lin og skinn og utvalgte fargesatte detaljer er med på å gi leiligheten et spennende moderne og delikat snitt.

Urban Livsstil

Urban Livsstil er litt strammere og tøffere i uttrykket og spiller på kontrasten mellom det lyse og det mørke. Nøytrale lysegrå vegger kombinert med sorte fronter, sort benkeplate og enkle grep gir et stilrent og minimalistisk kjøkken. Stilen videreføres inn på badet med matte storformatflis. Lys grå flis på gulv og en mørkere grå flis på vegg for et stramt og urbant uttrykk. Baderomsinnredningen er i samme stil som på kjøkken, heldekkende vask og detaljer i krom. Urban Livsstil er et nøytralt og stramt utgangspunkt for å skape et moderne hjem med kunst, design og egen identitet.

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate